Termeni si Condiții

 1. Informații administrator magazin online

  Site-ul www.sophielashes.ro este administrat de către Sophie Lashes Trading SRL cu sediul in localitatea Pitești, str. Burebista nr.5, Bl. H4, Sc. A, Ap. 25, județul Argeș, Romania, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J3/1714/2018, Cod de Identificare Fiscala 39816510, Tel. 0735852190, email. contact@sophielashes.ro.
  2. Acceptare TCGV
  Administratorul va oferă accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni si condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord sa respectați acești Termeni si Condiții. Administratorul își rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunța in prealabil utilizatorii site-ului.
  3. Drepturi de autor
  - Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descărca/utiliza conținutul magazinului online Sophie Lashes, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.
  4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate
  - Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online Sophie Lashes, cumpărătorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea.
  - Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
  TCGV magazinului online Sophielashes stau la baza contractului astfel perfectat.
  - Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca având valoarea unui Contract.
  -Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plații, in cazul plații prin OP sau card respectiv după efectuarea plații si semnarea documentelor de transport in cazul livrării prin curier cu plata ramburs.
  5. Preturi, modalități de plata, facturare
  -Preturile sunt afișate pe pagina dedicata fiecărui produs, conțin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decât daca este specificat in mod expres acest aspect sau se oferă ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica prețul in cel mai scurt timp posibil.
  -Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.
  -Prețul imprimat pe factura este același cu cel transmis de operatori in momentul confirmării comenzii.
  -Prețul produselor din magazinul online Sophielashes poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
  Modalitățile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
  -Pe baza informațiilor deținute de Sophielashes si a celor furnizate  de cumpărător va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.
  6. Stocuri
  Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor si condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot apărea erori de comunicare in acest sens.
  7. Garanții
  SC. Sophie Lashes Trading SRL. garantează ca produsele livrate sunt originale, sigilate (în forma în care provin de la parteneri) si însoțite de factura fiscala, chitanța ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesita garanție). Declaram pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viată si sănătatea, securitatea muncii si protecția mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viată, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE (în condițiile respectării manipulării, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societății si pe site-ul www.sophielashes.ro în dreptul produselor în cauza.
  Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în condițiile respectării prescripțiilor de depozitare si transport.
  Pentru orice reclamație sau sesizare va rugam sa ne contactați la adresa de email contact@Sophielashes.ro . 
  8. Informații privind exercitarea dreptului de retragere
  Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

  Politica de retur

  Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele si fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terța, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastră, în posesia fizica a produselor.

  Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Datele noastre sunt: SC. Sophie Lashes Trading SRL, Str. Burebista nr 5, Bl. H4, Sc. A, Ap. 25  E-mail: contact@Sophielashes.ro,
  Telefon: 0735852130
   În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat, folosirea lui nu este însă obligatorie.
  Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

  Consecințele retragerii

  Daca va retrageți, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ați ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților si funcționarii produselor, taxe poștale sau de orice alta natura) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeași modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzacția inițiala, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada ca ați trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. 
  În cazul în care ați recepționat produse în legătura cu contractul, expediați produsele sau înmânați-le direct noua în oricare dintre locațiile afișate pe pagina de Contact al site-ului www.sophielashes.ro , fără întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

  Condițiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art.2, pct.1 al OUG 34/2014.
  Va trebui sa suportați costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10lei/kg.  
  Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților si funcționarii produselor.
  La solicitarea si cu acordul consumatorului, Sophie Lashes Trading SRL poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate si la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda inițiala va fi anulata la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

  Daca va gândiți sa returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

  Nu pot fi returnate produsele care:
  ·      au făcut obiectul unei comenzi speciale
  ·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
  ·      au fost confecționate după specificațiile consumatorului (ex: nuanțarea produsului in culoarea dorita de client)
  ·      prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
  ·      au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
  ·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare
  Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica condițiile de retur prevăzute în prezenta secțiune.
   
  Sophie Lashes Trading SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
   
  Pentru alte informații legate de returul produselor va rugam sa ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@Sophielashes.ro  .

  Model de formular de retragere

  Prezentul formular se trimite înapoi completat doar daca doriți sa va retrageți din contract.
  Către  SC. Sophie Lashes Trading SRL, Str. Burebista nr 5,Bl. H4, Sc. A, Ap. 25,E-mail: contact@Sophielashes.ro,
  Telefon: 0735852190.
  Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea online a următoarelor produse : ________________________
  Comandate la data __________/ primite la data ____________
  Nr. Factura __________
  Numele consumatorului (consumatorilor)
  Adresa consumatorului (consumatorilor)
  Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
  Data 
  9. Program de lucru, livrări, termene

  -O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16, exceptând sărbătorile legale.
  - Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin curierat rapid.
  - Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmării livrării.
  - Livrările fizice se efectuează door to door, prin curierat rapid, serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista întârzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmării comenzii; in acest caz administratorul nu își asuma nici o răspundere in numele firmelor de curierat.
  -Administratorul își asuma responsabilitatea in privința livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pieirii bunului se transfera la cumpărător in momentul predării efective a bunului.

  10. Obligațiile cumpărătorului

  - sa furnizeze informații reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci când acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzării comenzilor;
  - sa accepte soluționarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat  administratorului;
  - sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.

  11. Obligațiile vânzătorului

  -sa pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Conținutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentația tehnica aferenta acestora afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători si furnizori. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. In funcție de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
  - sa contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
  - sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrării, daca acestea sunt in stoc;
  - sa utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori in concordanta cu secțiunea `Confidențialitate`, parte integranta  din TERMENI SI CONDITII.

  12. GDPR Politica de confidențialitate si Politica Cookies
  SC Sophie Lashes Trading SRL este operator de date cu caracter personal înregistrat la Registrul General al Agenției Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 0023725.
  Conform Regulamentului UE 2016/679 - Regulamentul General Privind Protecția Datelor GDPR (anterior conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice) SC. Sophie Lashes Trading SRL

  Ce categorii de date prelucram?

  Colectăm in general datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Datele ce vor fi salvate in baza de date SC Sophie Lashes Trading SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa si alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizării acestora determina imposibilitatea procesării comenzilor transmise online către magazinul virtual Sophielashes.

  Scopul prelucrării 

  Scopul colectării datelor este: prestarea serviciilor in beneficiul d-voastră (încheierea contractelor, facturarea produselor achiziționate, onorarea comenzilor, soluționarea oricăror probleme privind produsele achiziționate) reclama, marketing, publicitate ( pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic  conținând informații generale si tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte pentru care ați arătat interes sa le achiziționați, precum si alte comunicări comerciale) comunicații electronice.

  Optarea pentru abonarea la newsletter si participarea voluntara la diverse concursuri/promoții/loterii publicitare implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de către compania Sophie Lashes Trading SRL.

  Site-ul www.sophielashes.ro foloseste Google Remarketing si Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fișiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online Sophielashes, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului. Informațiile din cookie-uri generează reținerea anumitor setări/ acțiuni între doua sesiuni distincte, mărind astfel viteza de încărcare a paginilor la următoarele vizite. Sunt situații în care poate fi reținuta adresa IP-ului de pe care se accesează site-ul ori cea a site-ului de referința daca este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informații personalizate si anunțuri publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute, înstrăinate sau închiriate unei terțe parți. Astfel de anunțuri pot fi afișate în website-urile rețelei Google Display si Google Search. Partenerii noștri nu vor colecta informații personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa poștala sau număr de telefon. În cazul nu sunteți de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google sau de către partenerii noștri de publicitate va rugam sa ne scrieți un email la adresa contact@Sophielashes.ro si veți primi indicațiile necesare pentru dezactivare. A se vedea de asemenea secțiunea următoare privind  Politica cookies.

  Nu sunteți obligat(a) sa furnizați datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecința. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator si nu sunt comunicate terților cu excepția partenerilor agreați/furnizorilor de servicii cu care exista un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător sub sancțiunea obligării la plata de daune interese. Daca nu doriți sa primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC. Sophie Lashes Trading SRL va rugam sa ne informați printr-un email la adresa contact@Sophielashes.ro.
  Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal
   
  Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atât timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile.  Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

  Drepturile de care beneficiați
  Conform GDPR si Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție gratuita asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la oricare punct de lucru al SC. Sophie Lashes Trading SRL (a se vedea Contact ) sau online prin email la adresa contact@Sophielashes.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției.
  Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

  Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau doriți sa le modificați, va rugam sa ne informați cât mai curând posibil.
  _______________________________________________________________
  Observație:
  *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justiție, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

  Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

  Politica Cookies
  CE SUNT COOKIES?
   
  Cookies sunt fișiere de mici dimensiuni pe care browser-ul le descarcă când accesezi website-ul https://www.sophielashes.ro/. Calculatorul recunoaște și acceptă automat aceste fișiere prin browser-ul pe care îl folosești.
   
  Aceste fișiere pot fi asemănate unor „semne de carte” care indică unde ai rămas ultima dată când ai vizitat website-ul. Pot fi văzute și ca identificatoare care anunță website-ul de fiecare dată când revii pe www.sophielashes.ro/
   
  Cookies nu sunt periculoase. Calculatorul le stochează în memorie, dar ele nu pot accesa sau citi informații stocate în calculator. Poți extinde sau limita parametrii de utilizare a fișierelor cookies din browser-ul pe care îl folosești ca să navighezi pe Internet.
   
  LA CE SUNT UTILE?
   
  Cookies îmbunătățesc viteza de încărcare și experiența de navigare. De exemplu, ele rețin preferințele tale când navighezi un website, precum limba în care dorești să fie afișat conținutul.
   
  Aceste fișiere sunt utilizate și pentru a pregăti statistici anonime care ajută să înțelegem cum interacționează vizitatorii, în general, cu paginile pimtab.ro. Pentru analize, website-ul utilizează serviciul Google Analytics, care folosește cookies. În acest caz, fișierele salvează informații despre utilizarea website-ului, numărul de pagini afișate, sursele din care vin vizitatorii și numărul de vizite. Obiectivul este să îmbunătățim website-ul, astfel încât să ofere servicii și experiențe mai bune vizitatorilor.
   
  Cookies nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică persoana utilizatorului de Internet.
   
  CÂT TIMP SUNT STOCATE?
   
  Durata de stocare a unui cookie variază în funcție de obiectivul cu care acesta este plasat. Cookies de sesiune sunt folosite pentru o singură sesiune de navigare, sunt reținute doar pe durata vizitei și nu sunt stocate după ce utilizatorul părăsește website-ul. Cookies permanente sunt utilizate când utilizatorul revine pe website.
   
  Poți șterge toate aceste categorii de cookies, în orice moment, prin intermediul setărilor din browser-ul pe care îl folosești pentru navigare.
   
  CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CATRE ACEST SITE
   
  O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
   
  Cookie-uri de performanta a site-ului
   
  Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
   
  Cookie-uri pentru publicitate
   
  Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
   
  COOKIE-URI DE PERFORMANTA
   
  Acest tip de cookie retine preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.
   
  Exemple:
   
  setările volumului pentru video player
   
  viteza de video streaming cu care este compatibil browserul
   
  COOKIE-URI PENTRU ANALIZA VIZITATORILOR
   
  De fiecare data când un utilizator vizitează acest site softul de analytics furnizat de o terța parte generează un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ați mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveți acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne vizitează si cat de des o fac.
   
  Atât timp cat nu sunteți înregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.
   
  COOKIE-URI PENTRU PUBLICITATE
   
  Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ați vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de când ați văzut mesajul publicitar.
   
  Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri aparținând unei terțe parți, pentru o mai buna targetare a publicității, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stochează informații despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.
   
  De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaște ca vizitator al acelui site daca ulterior veți vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informație.
   
  COOKIE-URI ALE FURNIZORILOR DE PUBLICITATE
   
  Puteți găsi publicitate pe acest site aparținând terțelor parți. Unele dintre aceste parți folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeași reclama.
   
  Companiile care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terțe parți pot fi folosite pentru a va arata publicitatea trageți si pe alte site-uri, bazând-se pe navigarea dvs pe acest site.
   
  ALTE COOKIE-URI ALE TERTELOR PARTI
   
  Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele parți nu pot accesa cookie-urile deținute de acest site.
   
  De exemplu, când distribuiți un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea sociala va înregistra activitatea dvs. 
   
  CUM LE POȚI OPRI?
   
  În funcție de browser-ul pe care îl folosești, urmează pașii de mai jos ca să stabilești cum vrei să fie utilizate cookies.
   
  ÎN BROWSER-UL CHROME:
   
  În colțul din dreapta-sus, click pe menu-ul Chrome > Settings.
  Scroll până în josul paginii, click pe “Show advanced settings”.
  În secțiunea „Privacy”, click pe butonul “Content settings”.
  În secțiunea „Cookies”, alegi setările preferate.
  Pentru a șterge cookies, click pe “All cookies and site data…” pentru a vedea lista cu toate aceste fișiere pe care Chrome le are stocate pe hard-disk. Le poți șterge individual sau pe toate direct, dacă selectezi “Remove All.”
   
  ÎN BROWSER-UL MOZILLA FIREFOX:
   
  Click pe butonul menu și alegi “Preferences”.
  Selectezi “Privacy” din menu-ul lateral.
  Din combo “History” alegi “Use custom settings for history”.
  Selectezi “Accept cookies from sites” pentru a permite folosirea cookies sau deselectezi pentru a nu permite folosirea lor.
  Pentru a șterge cookies, click pe “Show Cookies…” și se va deschide o nouă fereastră, unde poți selecta și șterge unul sau mai multe cookies simultan.
   
  ÎN BROWSER-UL INTERNET EXPLORER 11
   
  Selectezi rotița din dreapta sus a browser-ului, apoi alegi Internet Options.
  Click pe tab-ul “Privacy” și selectezi “Advanced”.
  Alegi “Accept / Block / Prompt” pentru “First-party Cookies”, cât și pentru “Third-party Cookies“. Dacă dorești, tot aici poți bifa “Always allow session cookies”. Apeși OK după ce ai făcut setările.
  Pentru a șterge toate cookies, alegi tab-ul “General” din “Internet Options” și click pe “Delete…” din tab-ul “Browsing History”. Bifezi “Cookies and Website Data” și click pe Delete.
   
  Prin utilizarea www.sophielashes.ro, ești de acord cu modul în care folosim cookies, în conformitate cu prezenta “Politică privind utilizarea Cookies”. Dacă nu ești de acord, este nevoie să oprești cookies, urmând indicațiile de mai sus, în funcție de browser-ul pe care îl folosești. Dezactivarea utilizării acestor fișiere poate afecta experiența ta de utilizator. Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la prezenta “Politică cookies”. Eventualele modificări și/sau completări vor fi afișate pe www.sophielashes.ro. și vor intra în vigoare de la momentul afișării. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne scrii la contact@Sophielashes.ro
  13. Litigii

  TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislației romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect după înregistrarea reclamației la sediul companiei, se va apela la instanța judecătorească a Tribunalului Pitești. Sophielashes nu răspunde de prejudiciile cauzate fără culpa sa, de nefuncționarea magazinului online sau pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual ( ex: defecțiuni la rețeaua de internet). Forța majora exonerează de răspundere partea care o invoca.
Duminica, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. Au mai rămas doar [max].
Coș de cumpărături
Livrare gratuită pentru toate comenzile de peste [money]
Aproape, mai adăugați [money] pentru a obține LIVRARE GRATUITĂ!
Felicitări! Ai livrare gratuită!

Coșul tău este gol

Return To Shop

Adăugați o notă la comandăEditați nota comenzii
Transport estimat
Adaugă un cod de reducere

Transport estimat

Adaugă un cod de reducere

Codul de reducere va fi adăugat pe pagina de finalizare comandă