Politica de livrare

Livrarea catre CLIENT a produselor/Serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei/unor firme de curierat rapid. Firma/firmele de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale CLIENTULUI Sophie Lashes, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii. De asemenea, potentialii terti parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati cu acordul Sophie Lashes pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale CLIENTILOR Sophie Lashes, sunt tinuti la respectarea intocmai a documentului Termeni si Conditiil si a legii cu privire la prelucrarea in conditii de siguranta a datelor cu caracter personal si in general a Politicilor companiei. Sophie Lashes incheie Acorduri de prelucrare a datelor personale cu companiile de curierat partenere. In acest sens, firma de curierat poate contacta Clientii Sophie Lashes prin orice mijloc de comunicare agreat contractual (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol. Sophie Lashes are incheiate parteneriate cu companii de curierat care asigura livrarea pe teritoriul Romaniei, in localitatile in care transportatorii parteneri au puncte de livrare.
Livrarea se va efectua in medie cat mai repede posibil si in orice caz in cadrul termenului legal prevazut de lege, respectiv 30 de zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre Sophie Lashes. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Sophie Lashes va informa CLIENTUL prin e-mail.

Toate produsele comercializate pe Site sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei.
Costurile de livrare sunt suportate care regula generala de catre CLIENT, acestea sunt 18 lei (Easy Box) sau 20 lei (Livrarea la Domiciliu), indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete, cu exceptia cazurilor in care costurile livrarii sunt suportate de catre Sophie Lashes in cadrul unei promotii sau a unei campanii de fidelizare sau promovare.

 

Duminica, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. Au mai rămas doar [max].
Coș de cumpărături
Livrare gratuită pentru toate comenzile de peste [money]
Aproape, mai adăugați [money] pentru a obține LIVRARE GRATUITĂ!
Felicitări! Ai livrare gratuită!

Coșul tău este gol

Return To Shop

Adăugați o notă la comandăEditați nota comenzii
Transport estimat
Adaugă un cod de reducere

Transport estimat

Adaugă un cod de reducere

Codul de reducere va fi adăugat pe pagina de finalizare comandă