Felhasználási feltételek

 1. Online áruház rendszergazdai adatai

  A www.sophielashes.ro weboldalt adminisztrálja A Sophie Lashes Trading SRL székhelye Pitesti városában, Burebista utca 5, Bl. H4, Sc. A, Ap. 25, Argeș megye, Románia, a Cégbíróságon a számon bejegyzett. J3/1714/2018, adóazonosító kód 39816510, Tel. 0735852190, email. contact@sophielaches.ro.
  2. TCGV átvétel
  Az adminisztrátor hozzáférést biztosít az online áruházhoz és annak használatához, amennyiben elfogadja a jelen feltételeket. Bármely termék, tartalom, adat, anyag, információ vagy szolgáltatás online áruházunkon keresztül történő elérésével, használatával, megszerzésével vagy megvásárlásával Ön beleegyezik a jelen Feltételek betartásába. Az adminisztrátor fenntartja a jogot, hogy a virtuális áruházban található információkat a weboldal felhasználóinak előzetes értesítése nélkül kiegészítse vagy módosítsa.
  3. Szerzői jog
  - A Látogató/Vásárló tudomásul veszi a szellemi alkotáshoz fűződő jogát, és a Sophie Lashes webáruház tartalmát, képeket, leírásokat, grafikai elemeket az adminisztrátor írásbeli hozzájárulása nélkül nem tölti le/felhasználja, mivel az az adminisztrátor tulajdonát képezi, védve a szerzői jogi törvény, valamint a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó törvények szerint.
  4. A távollevők közötti szerződés tökéletessége, érvényessége
  - A Sophie Lashes webáruházban történő megrendelés elindításával a vevő elfogadja azt az e-mailben vagy telefonon történő közlést, amelyen keresztül az ügyintéző tevékenységét végzi.
  - Jelen távszerződés a megrendelés adminisztrátor általi visszaigazolásával lép hatályba. A visszaigazolás szóban (telefonon) vagy elektronikusan (e-mail) történik.
  Az így létrejött szerződés alapját a Sophielashes webáruház TCGV-je képezi.
  - Az Adminisztrátor semmilyen módon nem tekinti Szerződés értékűnek a meg nem erősített megrendelést.
  -A vásárló a fizetés visszaigazolását követően, postai vagy kártyás fizetés esetén a fizetés teljesítését és a fuvarokmányok aláírását követően, futárral történő szállítás esetén, utánvétes fizetéssel válik az áru tulajdonosává.
  5. Árak, fizetési módok, számlázás
  -Az árak az egyes termékekre vonatkozó oldalon jelennek meg, tartalmazzák az ÁFÁ-t és nem tartalmazzák a szállítási költségeket, kivéve, ha ezt a szempontot kifejezetten megjelölik, vagy bónuszként ajánlják fel nagy rendelés esetén. Ha az ár nem jelenik meg, akkor lehetősége van ajánlatot kérni, és az üzemeltető a lehető leghamarabb közli az árat.
  -A megrendelt termék ára a rendelés leadásának napján feltüntetett ár.
  -A számlára nyomtatott ár megegyezik azzal, amit az üzemeltetők a megrendelés visszaigazolásakor küldtek.
  -A termékek ára a Sophielashes webáruházban eltérhet a fizikai áruházakétól.
  A fizetési módok a pénztár oldalon érhetők el.
  - A Sophielashes birtokában lévő és a vásárló által megadott információk alapján a leszállított áruról számlát állítunk ki. Ezzel egyidejűleg a csomaghoz mellékelik a megrendelt termékhez/termékekhez adott esetben a jogszabályban előírt dokumentációt: igazolás/megfelelőségi nyilatkozat, jótállási jegy, használati útmutató stb.
  6. Részvények
  A termékek készleten vannak. Az adminisztrátor azonban nem tudja garantálni a feladott termékek elérhetőségét. A megrendelt termékek elérhetőségéről a kiszállítás visszaigazolása előtt a vásárlók a feltételeknek megfelelően pontos tájékoztatást kapnak. Ritkán előfordulhatnak kommunikációs hibák ezzel kapcsolatban.
  7. Garancia
  SC. Sophie Lashes Trading SRL. garantálja, hogy a leszállított termékek eredetiek, lepecsételt (azonban a formában, ahogyan a partnerektől származnak) és az adószámlával, a nyugtával (az ügyintéző vagy a futárcég által kiállított) és adott esetben a jótállással. tanúsítvány (a garanciát igénylő termékek esetében). pontjában foglaltak szerint saját felelősségünkre nyilatkozunk. A 1022/2002. számú GD 5. §-a az életet és egészséget, a munkabiztonságot és a környezetvédelmet veszélyeztető termékek rendjéről, hogy a leszállított termékek életet, egészséget, munkabiztonságot ne veszélyeztessenek, ne legyenek negatív környezeti hatással és összhangban: 67/549/CEE és 1999/45/EC EK Irányelvek (a beszállító által kiadott műszaki adatlapok és biztonsági adatlapok szerinti kezelési, szállítási és tárolási feltételek mellett, amelyek eredeti példányban találhatók a a cég székhelyén és a www.sophielashes.ro weboldalon a szóban forgó termékekre vonatkozóan.
  Az értékesített termékek minőségére a csomagoláson feltüntetett időtartamig garanciát vállalunk, a tárolási és szállítási előírások betartásával.
  Bármilyen panasszal vagy értesítéssel forduljon hozzánk a contact@Sophielaches.ro e-mail címen.
  8. Tájékoztatás az elállási jog gyakorlásáról
  Ezeket a rendelkezéseket egészíti ki az elektronikus kereskedelemről szóló 365/2002. számú, újra közzétett és módosított törvény, valamint a szakemberekkel kötött szerződésekben fennálló fogyasztói jogokról szóló 34/2014.

  Visszaküldési politika

  A 34/2014-es GEO szerint Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás és kötbér nélkül elállni jelen szerződéstől. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a termékeket fizikailag birtokba veszi.

  Elállási jogának gyakorlásához egyértelmű nyilatkozattal, például postai úton, faxon vagy e-mailben küldött levélben közölnie kell velünk a jelen szerződéstől való elállási döntését. Adataink: SC. Sophie Lashes Trading SRL, Str. Burebista no 5, Bl. H4, Sc. A, Ap. 25 E-mail: kapcsolat : @Sophielaches.ro ,
  Telefon: 0735852130
  Erre a célra használhatja a mellékelt elállási sablont, de annak használata nem kötelező.
  Az elállási határidő betartása érdekében elegendő az elállási jog gyakorlására vonatkozó közleményt az elállási határidő lejárta előtt elküldeni.

  Az elállás következményei

  Elállása esetén az Öntől kapott összeget visszatérítjük, beleértve a szállítási költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek abból erednek, hogy Ön az általunk kínált legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott, indokolatlan késedelem nélkül és , minden esetben legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor a szerződéstől való elállási döntéséről értesültünk. A többletköltségek magukban foglalják az esetlegesen viselendő költségeket (szállítás, kézbesítés, a termékek manipulációiból eredő értékcsökkenése, kivéve azokat, amelyek a termékek minőségének és funkcionalitásának meghatározásához szükségesek, postai díjak vagy egyéb jellegűek). a fogyasztó az elállási jog gyakorlása során. A futárszolgálattal kapcsolatos költségek nem téríthetők vissza. Ezt a visszatérítést az eredeti tranzakciónál használt fizetési móddal fogjuk teljesíteni, kivéve, ha Ön kifejezetten beleegyezett egy másik visszatérítési módba; semmi esetre sem számítunk fel díjat az ilyen visszatérítés következtében. Elhalaszthatjuk a visszatérítést a termékek visszaérkezésének időpontjáig, vagy amíg Ön igazolja számunkra, hogy visszaküldte a termékeket, attól függően, hogy melyik következik be korábban.
  Ha a szerződéssel összefüggésben termékeket kapott, haladéktalanul, de minden esetben legfeljebb a www.sophielashes.ro weboldal Kapcsolatfelvételi oldalán feltüntetett címek bármelyikére küldje el vagy adja át közvetlenül a termékeket. 14 nappal attól a naptól számítva, amikor Ön értesített bennünket az elállásról. A határidőt betartják, ha a termékeket a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldik.

  Az elállási jog feltételei kizárólag a természetes személy fogyasztókra vonatkoznak, a GEO 34/2014.
  A termékek visszaküldésének közvetlen költségét Önnek kell viselnie. A fogyasztó felelős a termék sértetlenségéért mindaddig, amíg az az üzlet birtokába nem kerül. A hozzávetőleges költséget maximum 10 lej/kg-ra becsülik.
  Ön felelős a termékek értékének csökkenéséért, amely a termékek jellegének, minőségének és funkciójának meghatározásához szükségestől eltérő manipulációk eredménye.
  A Sophie Lashes Trading SRL a fogyasztó kérésére és beleegyezésével más termék vásárlását javasolhatja a vevőnek, az első rendelésnél igényelt minőséggel és áron. Az eredeti rendelés az eredeti terméket helyettesítő termék/termékek megrendelésének visszaigazolásának napján törlésre kerül.

  Ha a termék visszaküldésén gondolkodik, ne használja! A kapott termékeket nem használhatja fel mindaddig, amíg az adásvételi szerződés elállásáról nem döntött. Az elállási jog arra szolgál, hogy a terméket úgy tekintse meg, ahogyan az üzletben tenné, nem pedig 14 nap ingyenes felhasználást.

  Termékek, amelyek:
  · külön megrendelés tárgyát képezték
  · a fogyasztó kérésére kifejezetten személyre szabott
  · a fogyasztó specifikációi szerint készültek (pl.: a termék színezése a vásárló által kívánt színre)
  · ütés, sérülés, kopás nyomait mutatja
  · felbontották, és az eredeti csomagolásuk már nem sértetlen, az összes tartozékkal és a címkével együtt.
  · bármilyen módon továbbértékesítésre alkalmatlan állapotba kerülnek
  A vásárló által közvetlenül az üzletből átvett termékekre, mivel a vásárlónak lehetősége van közvetlenül a terméket ellenőrizni, a jelen pontban megadott visszaküldési feltételek nem érvényesek.

  A Sophie Lashes Trading SRL viseli a visszaküldés költségeit, ha az neki tudható be. (A kapott termékek nem felelnek meg a megrendelésnek, eltérnek a küldéssel kértektől).

  A termékek visszaküldésével kapcsolatos egyéb információkért forduljon hozzánk a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a @Sophielaches.ro kapcsolattartási e-mail címen .

  Kilépési űrlapsablon

  Ezt az űrlapot kitöltve csak akkor küldjük vissza, ha el kíván állni a szerződéstől.
  - SC-nek. Sophie Lashes Trading SRL, Str. Burebista no 5, Bl. H4, Sc. A, Apt. 25, E-mail: contact @Sophielaches.ro ,
  Telefon: 0735852190.
  - Ezúton tájékoztatom az alábbi termékek online értékesítésére vonatkozó szerződéstől való elállásomat/elállásunkat: ____________________________
  Rendelés dátuma: __________ / érkezett: _______________
  Nem. Számla __________
  - A fogyasztó(k) neve
  - A fogyasztó(k) címe
  - A fogyasztó(k) aláírása (csak akkor, ha ezt az űrlapot papíron kézbesítik)
  - Dátum
  9. Munkarend, szállítások, határidők

  -Megrendelés bármikor leadható, de a feldolgozási időszak munkaszüneti napok kivételével hétfőtől péntekig 8-16 óra között.
  - A webáruházban elérhető termékeket gyors futárszolgálattal is ki tudjuk szállítani.
  - A termékek szállítási ideje a kézbesítés visszaigazolásától számított 48-72 óra.
  - A fizikai kézbesítés háztól házig, gyorsfutárral, kihelyezett szolgáltatással történik, így az ügyintézőtől független. A megrendelés visszaigazolásakor megállapított szállítási határidőhöz képest késések előfordulhatnak; ebben az esetben az ügyintéző nem vállal felelősséget a futárcégek nevében.
  - A vásárló által megrendelt termékek kiszállításáért az ügyintéző vállal felelősséget. Az áru elvesztésének kockázata az áru tényleges átadásának pillanatában száll át a vevőre.

  10. Vevő kötelezettségei

  - kérésre valós, pontos és aktuális információkat szolgáltatni a szervezetéről, ellenkező esetben fennáll a megbízások elutasításának lehetősége;
  - az adminisztrátornak címzett e-mailben az értesítéstől számított 30 napon belül elfogadni a probléma megoldását;
  - a megrendelések feladását követően elfogadni az ügyintéző FELTÉTELEKET, és a megrendelés feladásakor az áru ellenértékét a rendelkezésre bocsátott módokon kiegyenlíteni.

  11. Az eladó kötelezettségei

  - termékeiről, szolgáltatásairól ingyenes szakmai tájékoztatást nyújtani a felhasználóknak. A virtuális áruházban közzétett tartalom tájékoztató jellegű. Az oldalon megjelenített termékek jellemzőit és a hozzájuk kapcsolódó műszaki dokumentációt a gyártók és beszállítók teszik elérhetővé. A termékképek bemutatás céljából jelennek meg. A gyártási tételtől függően a termék tényleges megjelenése eltérő lehet.
  - kapcsolatfelvétel az ügyfelekkel a megrendelés megerősítése érdekében e-mailben vagy telefonon;
  - a termékeket a szállítási visszaigazolástól számított legfeljebb 30 napon belül kiszállítani, ha azok raktáron vannak;
  - az ügyfelektől/felhasználóktól gyűjtött személyes adatok felhasználására a FELTÉTELEK szerves részét képező „Titkosság” részben foglaltak szerint.

  12. GDPR adatvédelmi szabályzat és cookie-kra vonatkozó szabályzat
  Az SC Sophie Lashes Trading SRL az Országos Személyesadat-felügyeleti Ügynökség Általános Nyilvántartásában a számon bejegyzett személyes adatok kezelője. 0023725.
  A 2016/679 EU-rendelet - GDPR általános adatvédelmi rendelet (korábban a 677/2001. sz. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok kezelése és az ilyen adatok szabad áramlása tekintetében módosított és kiegészített) előírásai szerint. és az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok kezeléséről és a magánélet védelméről szóló 506/2004. sz. törvény) SC. Sophie Lashes Trading SRL, székhelye Kolozsvár, Str. Traktorvezetők sz. 2, 400401, Kolozsvár, Románia, E-mail: contact@Sophielashes.ro, Telefon: 0264 417 075, bejegyezve a Kereskedelmi Nyilvántartási Hivatalban J12/3410/1991, Ro226874 számon, Pașcalău Patricia Cezara alkalmazottja által. A Sophie Lashes Trading SRL köteles biztonságos körülmények között és csak a meghatározott célból kezelni az Önről, családtagjáról vagy más személyről megadott személyes adatokat.

  Milyen adatkategóriákat dolgozunk fel?

  Személyes adatait általában közvetlenül Öntől gyűjtjük, így Ön szabályozhatja, hogy milyen típusú információkat ad meg nekünk. Az SC Sophie Lashes Trading SRL adatbázisában tárolt adatok a következők: név, vezetéknév, e-mail cím, telefonszám, cím és egyéb számlázási adatok, csak akkor, ha azokat önkéntesen felajánlják. A szolgáltatás megtagadása meghatározza a Sophielashes virtuális áruházba online küldött rendelések feldolgozásának lehetetlenségét.

  A feldolgozás célja

  Az adatgyűjtés célja: az Ön érdekeit szolgáló szolgáltatások nyújtása (szerződések megkötése, vásárolt termékek számlázása, rendelések teljesítése, a vásárolt termékekkel kapcsolatos problémák megoldása) reklámozás, marketing, reklámozás (az Ön számára elérhető termékek/szolgáltatások legjobb ajánlatainak tájékoztatása) Ezzel kapcsolatban bármilyen típusú üzenetet küldhetünk Önnek, például: e-mail/SMS/telefon, amely általános és tematikus információkat tartalmaz, információkat az Ön által vásárolt termékekhez hasonló vagy kiegészítő termékekről, információkat az Ön által vásárolt ajánlatokról érdeklődést mutatott a vásárlás, valamint egyéb kereskedelmi kommunikáció) elektronikus kommunikáció iránt.

  A hírlevélre való feliratkozás és a különböző versenyeken/promóciókban/hirdetési sorsolásokon való önkéntes részvétel a felhasználók elfogadását jelenti, hogy személyes adataikat a Sophie Lashes Trading SRL cég tárolja és kezeli.

  A www.sophielashes.ro weboldal a Google Remarketinget és a Google AdWords szolgáltatást használja, így sütiket gyűjt. A sütik olyan szöveges fájlok, amelyeket az internetböngésző vezérel, amely a szabványos verzióban úgy van beállítva, hogy elfogadja azokat. A Sophielashes online áruház elérésekor megkéri az internetböngészőt, hogy tárolja a cookie-kat a számítógép memóriájában. A sütikben lévő információk bizonyos beállítások/műveletek megtartását generálják két különálló munkamenet között, így növelve az oldalak betöltési sebességét a következő látogatások alkalmával. Vannak olyan helyzetek, amikor az IP-cím, ahonnan a webhely elérhető, vagy adott esetben a referenciaoldal IP-címe megtartható. A sütik lehetővé teszik a webhely számára, hogy személyre szabott információkat és releváns hirdetéseket nyújtson a felhasználónak, és nem adják el, nem adják el vagy adják bérbe harmadik félnek. Az ilyen hirdetések a Google Display és a Google Keresési hálózatok webhelyein jeleníthetők meg. Partnereink nem gyűjtenek személyes adatokat, például nevet, e-mail címet, postai címet vagy telefonszámot. Ha nem ért egyet a cookie-k Google vagy hirdetési partnereink általi használatával, kérjük, írjon nekünk egy e-mailt a contact@Sophielashes.ro címre, és megkapja a deaktiváláshoz szükséges utasításokat. Lásd még a Cookie-szabályzat következő szakaszát.

  Nem köteles megadni az adatokat. Az Ön elutasítása nem határoz meg semmilyen következményt. A rögzített információkat az üzemeltető használja fel, és nem továbbítja harmadik félnek, kivéve a megállapodás szerinti partnereket/szolgáltatókat, amelyekkel a vevőtől kapott adatok védelmére szerződés kötött, kártérítési kötelezettség terhe mellett. Ha nem szeretne információkat kapni termékekről, szolgáltatásokról, eseményekről stb. az SC. Sophie Lashes Trading SRL kérjük, értesítsen minket e-mailben a contact@Sophielaches.ro címen.
  Mennyi ideig őrizzük meg személyes adatait

  Általános szabályként az Ön személyes adatait addig tároljuk, ameddig az a cél eléréséhez szükséges, amelyre azokat szolgáltattuk, vagy a hatályos jogszabályok előírják. Bármikor kérheti bizonyos információk törlését vagy fiókjának bezárását, és mi eleget teszünk ezeknek a kéréseknek, bizonyos információk megőrzése mellett, beleértve a fiókbezárást követően is, ha ezt a vonatkozó jogszabályok vagy jogos érdekeink megkövetelik.

  Az Ön jogai
  A GDPR és a 2. sz. A 677/2001. sz. rendelkezései alapján Önt a hozzáférés joga, az adatokba való szabad beavatkozás, az egyedi döntés hatályának mellőzése és a bírósághoz fordulás joga illeti meg. Ugyanakkor jogában áll tiltakozni az Önre vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, és kérni az adatok törlését*. E jogok gyakorlásához írásos, keltezett és aláírt kérelmet nyújthat be az SC bármely munkapontjára. Sophie Lashes Trading SRL (lásd: Kapcsolat) vagy online e-mailben a contact@Sophielaches.ro címen. Önnek is joga van bírósághoz fordulni.
  Adatait nem továbbítjuk külföldre.

  Ha az Önre vonatkozó adatok egy része hibás, vagy módosítani szeretné azokat, kérjük, mielőbb jelezze felénk.
  _________________________________________________________________________
  Megfigyelés:
  *Minden személynek joga van arra, hogy jogos okból tiltakozzon a rá vonatkozó adatok kezelése ellen. Ez a tiltakozási jog bizonyos, törvényben biztosított adatkezelések esetén kizárható (pl.: pénzügyi és adószolgálat, rendőrség, igazságszolgáltatás, társadalombiztosítás által végzett adatkezelés). Ezért ez az említés nem jelenhet meg, ha a feldolgozásnak kötelező jellege van;
  *Minden személynek jogában áll ingyenesen és minden indoklás nélkül tiltakozni személyes adatainak direkt marketing célú kezelése ellen.

  Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy rendszeresen frissítsük és módosítsuk ezt az Adatvédelmi nyilatkozatot, hogy tükrözze a személyes adatok kezelésének módjában bekövetkezett változásokat vagy a jogszabályi követelmények változásait. Bármilyen ilyen változás esetén az Adatvédelmi Szabályzat módosított változatát jelenítjük meg weboldalunkon, ezért kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze jelen Adatvédelmi szabályzat tartalmát.

  Cookie-kra vonatkozó szabályzat
  MI A COOKI-K?

  A cookie-k kis fájlok, amelyeket a böngésző letölt, amikor belép a https://www.sophielaches.ro/ weboldalra. Számítógépe automatikusan felismeri és elfogadja ezeket a fájlokat az Ön által használt böngészőn keresztül.

  Ezek a fájlok olyanok lehetnek, mint a „könyvjelzők”, amelyek jelzik, hol hagyta abba a webhely legutóbbi látogatását. Ezek azonosítókként is tekinthetők, amelyek minden alkalommal bejelentik a webhelyet, amikor visszatér a https:/www.sophielaches.ro/ oldalra.

  A sütik nem veszélyesek. A számítógép tárolja ezeket a memóriában, de nem férhetnek hozzá és nem olvashatják a számítógépben tárolt információkat. Kibővítheti vagy korlátozhatja a cookie-fájlok használatának paramétereit az internetes böngészéshez használt böngészőből.

  MIRE HASZNOSAK?

  A sütik javítják a betöltési sebességet és a böngészési élményt. Emlékeznek például az Ön preferenciáira, amikor böngészik egy webhelyen, például arra a nyelvre, amelyen a tartalmat meg kívánja jeleníteni.

  Ezeket a fájlokat anonim statisztikák készítésére is használják, amelyek segítenek megérteni, hogy a látogatók általában hogyan lépnek kapcsolatba a pimtab.ro oldalakkal. Az elemzéshez a weboldal a Google Analytics szolgáltatást használja, amely cookie-kat használ. Ebben az esetben a fájlok információkat mentenek el a weboldal használatáról, a megjelenített oldalak számáról, a látogatók forrásairól és a látogatások számáról. A cél a weboldal fejlesztése, hogy az jobb szolgáltatásokat és élményeket kínáljon a látogatóknak.

  A cookie-k használatához nincs szükség személyes adatokra, és a legtöbb esetben nem azonosítják az internethasználót.

  Meddig TÁROLNAK?

  A süti tárolásának időtartama attól függően változik, hogy milyen céllal helyezték el. A munkamenet-cookie-kat egyetlen böngészési munkamenethez használják, csak a látogatás során őrzik meg, és nem tárolódnak, miután a felhasználó elhagyja a webhelyet. Állandó sütiket használunk, amikor a felhasználó visszatér a weboldalra.

  A sütik ezen kategóriáit bármikor törölheti a navigációhoz használt böngésző beállításain keresztül.

  HOGYAN HASZNÁLJA EZEN OLDAL A SÜTIKET

  A weboldal látogatása cookie-kat helyezhet el a következő célokra:

  Weboldal teljesítmény cookie-k

  Látogatóelemző sütik

  Cookie-k reklámozáshoz

  Reklámszolgáltatói cookie-k

  TELJESÍTMÉNY SÜTIK

  Ez a fajta süti megjegyzi a felhasználó preferenciáit ezen az oldalon, így többé nem szükséges beállítani azokat minden alkalommal, amikor a webhelyet felkeresik.

  Példák:

  videolejátszó hangerő beállításai

  a videó streamelési sebessége, amellyel a böngésző kompatibilis

  SÜTIK A LÁTOGATÓK ELEMZÉSÉHEZ

  Minden alkalommal, amikor egy felhasználó meglátogatja ezt a webhelyet, a harmadik fél által biztosított elemző szoftver felhasználóelemző cookie-t generál. Ez a süti közli velünk, hogy Ön már járt-e ezen az oldalon. A böngésző közli velünk, hogy rendelkezik-e ezzel a sütivel, ha nincs, akkor generálunk egyet. Lehetővé teszi a hozzánk látogató egyedi felhasználók nyomon követését, és azt, hogy ezt milyen gyakran teszik.

  Amíg Ön nem regisztrált ezen az oldalon, ez a süti nem használható személyek azonosítására, csak statisztikai célokra használják.

  HIRDETÉSI SÜTI

  Ezek a cookie-k lehetővé teszik számunkra, hogy megtudjuk, hogy Ön megtekintett-e egy online hirdetést, mi a típusa, és mennyi idő telt el azóta, hogy látta a hirdetés üzenetét.

  Ezeket a sütiket az online hirdetések célzására is használjuk. Harmadik félhez tartozó cookie-kat is használhatunk a hirdetések jobb célzása érdekében, például nyaralással kapcsolatos hirdetések megjelenítéséhez, ha a felhasználó nemrégiben keresett fel egy nyaralással kapcsolatos cikket az oldalon. Ezek a cookie-k névtelenek, a megtekintett tartalomról tárolnak információkat, nem a felhasználókról.

  Ezenkívül névtelen cookie-kat állítunk be más webhelyeken, amelyeken hirdetünk. Az ilyen módon történő megérkezésükkel fel tudjuk őket használni arra, hogy felismerjük Önt az adott oldal látogatójaként, ha később meglátogatja oldalunkat, ezen információk alapján tudunk reklámot küldeni.

  A HIRDETÉSSZOLGÁLTATÓK SÜTI-EI

  Ezen az oldalon harmadik felekhez tartozó hirdetéseket találhat. Ezen felek némelyike ​​saját névtelen cookie-kat használ annak elemzésére, hogy hány embert értek el egy reklámüzenet, vagy hogy megnézzék, hányan találkoztak többször ugyanazzal a hirdetéssel.

  Az ezeket a sütiket létrehozó cégek saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek, és ennek a webhelynek nincs hozzáférése ezen cookie-k olvasásához vagy írásához. A harmadik féltől származó cookie-k felhasználhatók arra, hogy más webhelyeken hirdetéseket jelenítsenek meg, az ezen a webhelyen végzett böngészés alapján.

  EGYÉB HARMADIK FÉL SÜTI

  Egyes oldalakon harmadik felek saját névtelen cookie-kat állíthatnak be egy alkalmazás sikerének nyomon követése vagy egy alkalmazás testreszabása érdekében. A használat módjából adódóan ez az oldal nem fér hozzá ezekhez a cookie-khoz, ahogyan harmadik felek sem férhetnek hozzá az oldal által tárolt cookie-khoz.

  Például, ha megoszt egy cikket a közösségi hálózat gombjával ezen a webhelyen, a közösségi hálózat rögzíti tevékenységét.

  HOGYAN LEHET MEGÁLLÍTANI ŐKET?

  A használt böngészőtől függően kövesse az alábbi lépéseket a cookie-k használatának meghatározásához.

  A CHROME BÖNGÉSZŐBEN:

  A jobb felső sarokban kattintson a Chrome > Beállítások menüre.
  Görgessen az oldal aljára, kattintson a "Speciális beállítások megjelenítése" elemre.
  Az „Adatvédelem” részben kattintson a „Tartalombeállítások” gombra.
  A "Cookie-k" részben válassza ki a kívánt beállításokat.
  A cookie-k törléséhez kattintson az "Összes cookie és webhelyadat..." elemre, hogy megtekinthesse a Chrome által a merevlemezen tárolt fájlok listáját. Egyenként vagy közvetlenül az összeset törölheti, ha az „Összes eltávolítása” lehetőséget választja.

  A MOZILLA FIREFOX BÖNGÉSZŐBEN:

  Kattintson a menü gombra, és válassza a "Beállítások" lehetőséget.
  Válassza az "Adatvédelem" lehetőséget az oldalsó menüből.
  Az „Előzmények” kombóból válassza az „Egyéni beállítások használata az előzményekhez” lehetőséget.
  Válassza a "Cookie-k elfogadása webhelyekről" lehetőséget a cookie-k használatának engedélyezéséhez, vagy törölje a jelölést, ha nem engedélyezi a használatukat.
  A cookie-k törléséhez kattintson a "Sütik megjelenítése..." gombra, és egy új ablak nyílik meg, ahol egy vagy több cookie-t egyszerre kiválaszthat és törölhet.

  AZ INTERNET EXPLORER 11 BÖNGÉSZŐBEN

  Válassza ki a görgőt a böngésző jobb felső sarkában, majd válassza az Internetbeállítások lehetőséget.
  Kattintson az "Adatvédelem" fülre, és válassza a "Speciális" lehetőséget.
  Válassza az "Elfogadás / Blokkolás / Kérdezés" lehetőséget a "Belső cookie-k", valamint a "Külső féltől származó cookie-k" esetén. Ha szeretné, itt bejelölheti a „Mindig engedélyezze a munkamenet-cookie-kat” lehetőséget is. A beállítások elvégzése után nyomja meg az OK gombot.
  Az összes cookie törléséhez válassza az "Általános" fület az "Internetbeállítások" menüből, majd kattintson a "Törlés..." gombra a "Böngészési előzmények" lapon. Jelölje be a "Cookie-k és webhelyadatok" lehetőséget, majd kattintson a Törlés gombra.

  A www.sophielashes.ro használatával Ön elfogadja a cookie-k használatának módját, a jelen „sütik használatára vonatkozó szabályzat” értelmében. Ha nem ért egyet, le kell állítania a cookie-kat a fenti utasításokat követve, az Ön által használt böngészőtől függően. E fájlok használatának letiltása hatással lehet a felhasználói élményre. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy kiegészítsük vagy módosítsuk ezt a „Cookie-szabályzatot”. Minden változtatás és/vagy kiegészítés megjelenik a www.sophielaches.ro oldalon. és a feladás időpontjától lesz hatályos. További részletekért kérjük, írjon nekünk a contact@Sophielaches.ro címre
  13. Per

  AZ ÁLTALÁNOS ELADÁSI FELTÉTELEKRE (TCGV) a román jogszabályok vonatkoznak. Peres eljárás esetén, ha a békés megoldás a panasznak a cég székhelyén történt nyilvántartásba vétele után nem lép életbe, azt a Pitesti Törvényszékhez kell fellebbezni. A Sophielashes nem vállal felelősséget az önhibáján kívül, a webáruház működésképtelenségéből, illetve a virtuális áruház oldalaihoz való hozzáférés ellehetetlenítéséből eredő károkért (pl.: az internetes hálózat meghibásodása). A vis maior az arra hivatkozó felet mentesíti a felelősség alól.
Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
Január, február, március, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december
Nincs elég tétel. Már csak [max] maradt.
Bevásárlókocsi
Ingyenes kiszállítás minden [money] feletti rendelés esetén
Majdnem adjon hozzá még [money] , hogy INGYENES SZÁLLÍTÁST kapjon!
Gratulálunk! Ingyenes kiszállítás!

A kosara üres

Vissza a boltba

Megjegyzés hozzáadása a rendeléshezSzerkessze a rendelési megjegyzést
Becsült Szállítás
Adjon hozzá kedvezményes kódot

Becsült Szállítás

Adjon hozzá kedvezményes kódot

A kedvezményes kód felkerül a pénztár oldalára