Szállítási politika

A megvásárolt termékek/Szolgáltatások ÜGYFÉL részére történő kiszállítása gyors futárszolgálattal történik. A gyors futárcég/cégek a Sophie Lashes ÜGYFÉL személyes adatait kizárólag az általuk a cég weboldaláról vásárolt termékek szállítási szolgáltatása érdekében kezelik, és kizárólag jelen Általános Szerződési Feltételek dokumentumban foglaltaknak megfelelően. Továbbá a Sophie Lashes hozzájárulásával a szállítási szolgáltatások teljesítésére felhatalmazott, a Sophie Lashes ÜGYFELEK személyes adatait feldolgozó, gyors futárcég potenciális harmadik fél partnerei kötelesek szigorúan betartani az Általános Szerződési Feltételeket és a törvény a személyes adatok biztonságos kezeléséről és általában a vállalati szabályzatokról. A Sophie Lashes Személyes Adatkezelési Szerződést köt partner futárcégeivel. Ebben az értelemben a futárcég a Sophie Lashes Ügyfeleivel kapcsolatba léphet bármely szerződésben rögzített kommunikációs eszközön (e-mail, telefon, SMS) a jelen cikkben meghatározott korlátok között és célból. A Sophie Lashes olyan futárcégekkel kötött partnerséget, amelyek biztosítják a kiszállítást Románia területén, azokon a helyeken, ahol a partner fuvarozóknak kézbesítési pontjaik vannak.
A kiszállítás átlagosan a lehető leggyorsabban és minden esetben a törvényben meghatározott határidőn belül, azaz a megrendelés Sophie Lashes általi visszaigazolásától számított 30 munkanapon belül történik. Ha a termék a fent említett határidőn túl kerül kiszállításra, a Sophie Lashes e-mailben értesíti az ÜGYFELET.

Az oldalon értékesített összes terméket kizárólag Románia területén szállítjuk.
A szállítási költségek általában az ÜGYFÉL-t terhelik, ezek 18 lej, a csomagok méretétől, darabszámától függetlenül, kivéve azokat az eseteket, amikor a szállítási költséget a Sophie Lashes állja promóció vagy hűségkampány vagy akció keretében.

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
Január, február, március, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december
Nincs elég tétel. Már csak [max] maradt.
Bevásárlókocsi
Ingyenes kiszállítás minden [money] feletti rendelés esetén
Majdnem adjon hozzá még [money] , hogy INGYENES SZÁLLÍTÁST kapjon!
Gratulálunk! Ingyenes kiszállítás!

A kosara üres

Vissza a boltba

Megjegyzés hozzáadása a rendeléshezSzerkessze a rendelési megjegyzést
Becsült Szállítás
Adjon hozzá kedvezményes kódot

Becsült Szállítás

Adjon hozzá kedvezményes kódot

A kedvezményes kód felkerül a pénztár oldalára